Lejligheder til salg

OBS! DER ER LUKKET FOR OPSKRIVNING PÅ EKSTERN VENTELISTE.

OBS! Venteliste: Hvis du er blevet skrevet op på den eksterne venteliste før 2018, så er din venteliste opskrivning gyldig indtil 31. december 2021, herefter skal opskrivningen ajourføres, læs om ajourføring her. Efter 31. december 2021 udbetales evt. betalt depositum for opskrivning ikke længere. Du kan læse om foreningens ventelister og dine muligheder for at købe en andelsbolig i foreningen her.


OBS! Forælderkøb:
Iht. foreningens vedtægter §3, skal andelshaver bebo lejlighed, derfor er forælderkøb ikke muligt.

OBS!: Altanprojekt: Foreningen er i gang med at etablere ekstra altaner ind mod gårdene, i de lejligheder hvor andelshaver ønsker det.
Andelshavere som får ekstra altan, skal, når projektet er udført, betale et altanbidrag (max. 585 kr. pr. md.) udover boligafgift/husleje.
Der er 82 andelshaver, som har givet uigenkaldeligt tilsagn, om, at de ønsker altan. Ved evt. salg af andel, hvor der er givet uigenkaldeligt tilsagn, overtager køber forpligtigelsen til at få en ekstra altan og til at betale altanbidrag. Spørg sælger om, der er givet tilsagn om, at der ønskes altan.


Du kan til enhver tid stoppe abonnementet ved at klikke
her.E-mail service:
Hvis du ønsker at modtage en e-mail, når der kommer nye andele til salg eller der åbnes for opskrivning på ekstern venteliste, så klik på: Abonner på Lejligheder til salg.Udover husleje og varme betales der 69,- pr. md. for kollektiv internet løsning 300/300Mbit, og for vand- gas- og el-forbrug, samt evt. 173,- pr. md. for kabel-tv YouSee Grundpakke, YouSee Grundpakke kan fra/tilvælges ved henvendelse til Administrator.Bemærk: Salgspris består af andelsværdi + evt. forbedringer. Hertil kan komme pris på løsøre, hvis køber ønsker at overtage dette. Endvidere kan der ske fradrag for mangler, som iht. vurderingsrapport skal udbedres af sælger, hvis køber og sælger aftaler, at køber sørger for udbedringen.